Praktisch

Schooluren, schoolkalender, schoolonkosten, schoolreglement, Smartschool, … Hier vind je in één oogopslag een overzicht van alle praktische informatie van onze school.


Schooluren

Van maandag tot vrijdag is de school telefonisch bereikbaar van 7.30 tot 17 uur. Op woensdag tot 13 uur en op vrijdag tot 16 uur. 

Onze lessen starten om 8.15 uur of 9.05 uur. Stiptheid vinden we heel belangrijk, dus wees op tijd! En als extraatje: op vrijdag ben je al om 15.10 uur klaar om je weekend goed te beginnen!

Schoolkalender

Wanneer zijn de vakanties, feestdagen en pedagogische studiedagen gepland? Wanneer starten de examens?

Schoolreglement en privacyverklaring

Het schoolreglement is een overzichtelijk document met alle informatie over onze schoolwerking, het studieaanbod, ons participatief beleid, begeleiding en evaluatie, afspraken rond gsm-gebruik, kledij, spijbelen, drugs en alcohol, ziekte en afwezigheid, veiligheid en gezondheid, … 

Ook de contactgegevens van ons CLB vind je hier terug. 

Duik in de details! Hier vind je ons schoolreglement voor het schooljaar 2023-2024.

Hier vind je onze privacyverklaring. 

Schoolonkosten

Studeren kost geld en daarom willen we onze ouders goed inlichten over de schoolonkosten. Bekijk de schoolonkosten, van boekenfonds tot schooluitstappen en GWP’s. 

Smartschool

Smartschool is een digitaal schoolplatform voor leerlingen en leerkrachten met een agenda, links, documenten, toetsen, puntenlijsten, een kalender met het lesprogramma, enz. Alle leerlingen krijgen in het begin van het schooljaar hun inloggegevens: kla.smartschool.be
Bij verlies kunnen zij hun gegevens opvragen bij het onthaal.

Als ouder bestaat de mogelijkheid om, via een co-account, op de hoogte te blijven van alle nieuwe berichten. Je surft hiervoor naar de website: kla.smartschool.be . Je logt in via de account van je kind. Jouw wachtwoord is Ouders11. Dit wachtwoord kan je nadien aanpassen.

Via deze co-account kan je jouw kind goed opvolgen. Je beschikt dan ook over alle vakkeninfo, examen- en vervangingsroosters, alle communicatie,  brieven, enz. Ook kan je via deze weg onze anker, mevrouw Van Heurck van het CLB contacteren. 

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x