Als ouder

Beste ouder, fijn om je te leren kennen! 

Bij GO! KLA begrijpen we dat het kiezen van de juiste school voor je kind een hele uitdaging kan zijn. Daarom stellen we graag onze school voor en tegelijkertijd zijn we nieuwsgierig hoe jij en je kind in het GO! KLA-plaatje passen. Hoe kunnen wij jullie zo goed mogelijk ondersteunen en wat verwachten wij van jou en je kind? Hoe kan je je kind inschrijven? Ontdek samen met ons wat onze school te bieden heeft. Let’s GO!


Wie zijn wij?

GO! KLA investeert in de toekomst van je kind

Stap binnen door onze schoolpoorten in hartje Antwerpen en ontdek als ouder een boeiende schoolomgeving waar we samen investeren in de groei van je kind. Bij GO! KLA staat ouderbetrokkenheid centraal, al vanaf het moment van inschrijving. Daarom hechten we belang aan een open dialoog met alle ouders, met regelmatige infomomenten, oudercontacten en intakegesprekken om op één lijn te zitten. Deze constructieve overlegcultuur trekken we ook door naar onze leerlingen, zodat ze kunnen opgroeien als kritische jongvolwassenen. 

Wat zijn de troeven van GO! KLA?

Al 100 jaar geniet GO! KLA een goede reputatie op vlak van kwaliteitsvol onderwijs. En dat moet je verdienen door continu te investeren in het studieaanbod, de leslokalen, de schoolwerking, de leerkrachten en een uitstekende leerlingenbegeleiding. Onze school staat bekend om haar hoge doorstroomcijfers naar het hoger onderwijs (hogeschool en universiteit). Ontdek hoe onze goed uitgeruste school een inspirerende en ondersteunende leeromgeving creëert voor onze leerlingen. 

Wie ben jij?

Jij zoekt een betrokken school voor je kind

Ben je als ouder op zoek naar een goede middelbare school in Antwerpen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Bij GO! KLA staat betrokkenheid van ouders hoog op de agenda. Zo nodigen we je, nog voordat jouw kind officieel op onze school start, graag uit voor een intakegesprek. Verder kijken we uit naar jouw aanwezigheid op oudercontacten, informatiemomenten en activiteiten, waar we streven naar maximale betrokkenheid bij het onderwijstraject van je kind.

Wil je nog meer participeren? 

Dan kan je overwegen om lid te worden van onze oudervereniging OKLA. Op deze manier draag je actief bij aan de schoolwerking.

We streven naar maximale toegankelijkheid voor jou als ouder. Als je vragen of zorgen hebt, aarzel dan niet om contact op te nemen met de directie. We zijn er om te zorgen voor de beste ondersteuning voor jou en je kind.

Hoe kan je je kind inschrijven?

Overtuigd om je kind in te schrijven bij GO! KLA? 

GO! KLA inschrijving eerstejaars

Voor onze toekomstige eerstejaars maken we gebruik van het verplichte ‘Meld je aan’-systeem. Je schrijft je kind in voor het nieuwe schooljaar. Als je kind een plaats toegewezen krijgt op onze school, nodigen we jullie uit voor een persoonlijk gesprek. Dit biedt ons de gelegenheid om elkaar beter te leren kennen en te luisteren naar de specifieke leerbehoeften en verwachtingen van jouw kind.

GO! KLA inschrijving overige jaren

Voor leerlingen die willen instromen in de overige jaren, hebben we een specifieke inschrijvingsprocedure. Vanaf 22 april 9 uur kan je inschrijven op onze wachtlijst via deze linken. Als er een plaats beschikbaar is, nodigen wij jullie uit voor een intakegesprek. Tijdens dit gesprek gaan we dieper in op de onderwijsachtergrond en interesses van je kind en bespreken we hoe we de verdere schoolloopbaan zo goed mogelijk kunnen begeleiden. 

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x