Onze visie

Onze basiswaarden | Wandel door de poorten van onze school en ontdek een levendige schoolgemeenschap waar dialoog en betrokkenheid centraal staan. 

Bij GO! KLA staan de deuren wijd open van 's ochtends vroeg tot 's avonds laat. Elke dag is een kans om de unieke stem en persoonlijke groei van onze leerlingen te stimuleren. In onze school omarmen we pluralisme en vrijzinnigheid, waardoor zowel leerlingen als leerkrachten de vrijheid hebben om zichzelf te zijn. We creëren een dynamische sfeer van openheid, vertrouwen en teamwork om onze leerlingen niet alleen academisch te laten schitteren, maar hen ook te begeleiden tot veerkrachtige, zelfbewuste jongvolwassenen. 

Bij GO! KLA is elke leerling een VIP. We starten altijd vanuit hun persoonlijke ontwikkeling en openen de deuren naar een wereld vol mogelijkheden. Bloei en groei met ons mee!

Onze visie | GO! KLA is een warme en open school waar leerlingen zich meteen thuis voelen, zich volop kunnen ontwikkelen en hun talenten kunnen ontdekken. 

Als vooruitstrevende doorstroomschool ligt de focus op het voorbereiden van onze leerlingen op het hoger onderwijs. We hebben aandacht voor leerlingen die een extra duwtje in de rug nodig hebben én voor leerlingen die net graag meer uitgedaagd worden. Met de klassenraad bekijken we de mogelijkheden op vlak van gedifferentieerde begeleiding en/of flexibele leertrajecten. In onze aanpak streven we naar vernieuwing binnen de context van traditie. 

We omarmen zelfsturing en gebruiken verschillende tools om onze lessen te verrijken. Om kwalitatief onderwijs aan te bieden, investeren we in didactisch materiaal en goed uitgeruste vaklokalen. 

Ons DNA | GO! KLA is al 100 jaar een bruisende schoolgemeenschap dankzij ons fantastisch lerarenteam, onze betrokken directie en de geweldige leerlingen.

Stap binnen bij GO! KLA, al 100 jaar een bruisende schoolgemeenschap in het hartje van Antwerpen. Het succesrecept? Ons fantastisch team en de geweldige leerlingen die hier de revue passeren. GO! KLA is zonder twijfel succesvol over de generaties heen! 

Het is fantastisch om te zien dat oud-leerlingen hun eigen kinderen aan onze school toevertrouwen of graag terugkomen om zelf les te komen geven. Het beste bewijs dat het DNA van GO! KLA staat als een huis!

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x