Onze locatie

Bereikbaarheid | Je vindt onze school in de Hertoginstraat 17, 2018 Antwerpen. We zijn gelegen tussen de Lange Leemstraat en de Mechelsesteenweg. 

Kom je met het openbaar vervoer naar school? Dan kan je verschillende trams nemen tot aan onze school. Zo stoppen tram 7 en tram 4 vlakbij de school. Andere opties zijn tram 2, 6 en 15, die halt houden op de BelgiĆ«lei, op ongeveer 8 minuten loopafstand. Alle trams en bussen op de Leien stoppen aan de Nationale Bank, waar je kan overstappen op tram 7 of tram 4. 

Om het autoverkeer te beperken, is de Hertoginstraat een schoolstraat. Wij sporen onze kinderen aan om zelfstandig naar school te komen: stappen, fietsen of met het openbaar vervoer. Plan je route op: http://reisinfo.delijn.be/reisinfo

Buurtwerking | Bij GO! KLA gaat het niet alleen om leren. Onze school vormt ook een bruisende gemeenschap waar mensen samenkomen buiten de reguliere schooluren. 

Zo zetten we onze deuren open voor de buurt en verhuren lokalen voor naschoolse activiteiten. In de zomer transformeert onze groene speelplaats tot een levendige plek waar kinderen enthousiast deelnemen aan vakantiekampen. Zo heten we de gemeenschap van harte welkom in onze school. 

Heb je vragen over de verhuur van lokalen in onze school? Neem gerust contact met ons op!

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x