Als leerkracht

Hé toekomstige collega of leerkracht!

Klinkt werken bij GO! KLA als iets voor jou? Ben je als gemotiveerde jonge leerkracht-in-opleiding op zoek naar een stageplaats? Ontdek meer over ons school-DNA en welke leerkrachten we zoeken. Alle info over sollicitaties en stageaanvragen vind je onderaan. Laat van je horen!


Wie zijn wij?

GO! KLA is een warme en inspirerende werkomgeving 

In onze school gaat vernieuwing hand in hand met traditie. Deze dynamiek is zichtbaar in ons transgenerationeel publiek, zowel onder leerlingen als leerkrachten. Ons geweldig team van bijna 100 enthousiaste leerkrachten bestaat uit zowel jonge talenten als ervaren docenten, die zij aan zij staan en zorgen voor een evenwichtige mix van expertise. 

Maximale ondersteuning van ons leerkrachtenteam

Op onze school werken we traditioneel met vakgebonden leerkrachten, nagenoeg elk met een eigen klaslokaal. Onze leerkrachten zijn vakspecialisten en dragen verdere professionalisering hoog in het vaandel. Het levenslang leren staat ook bij onze leerkrachten centraal. We streven ernaar onze leerkrachten maximaal te ondersteunen en voorzien hen met plezier van de benodigde materialen.

Begeleiding van nieuwe docenten en stagiairs

Een goede werksfeer en een goede begeleiding van onze (nieuwe) leerkrachten zijn een prioriteit voor ons. Wij vinden het belangrijk dat nieuwe leerkrachten zich snel thuis voelen. Daarvoor kunnen ze rekenen op een uitstekende aanvangsbegeleiding. Op zoek naar een stageplaats in een middelbare school in Antwerpen of interesse om ons leerkrachtenteam te komen versterken? Let’s GO!

Wie ben jij?

Wij zoeken leraren met een groot hart voor onderwijs

Bij GO! KLA kijken we uit naar leerkrachten en stagiairs die onze passie voor onderwijs delen en gedreven zijn om het beste uit hun vak te halen. We waarderen leraren die met enthousiasme en betrokkenheid lesgeven en die zich volledig willen inzetten voor het welzijn en de ontwikkeling van onze leerlingen. Kortom, we zoeken leerkrachten met een groot hart voor onderwijs, klaar om een verschil te maken. Voel je je geroepen? GO! KLA leert je graag kennen!

Solliciteren of stage aanvragen

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x