GO! KLA Derde graad

Welkom in de derde graad van GO! KLA

Stap binnen in de derde graad van jouw leertraject! Laten we samen ontdekken hoe we je optimaal kunnen voorbereiden met essentiële vaardigheden voor het vervolg van je educatieve reis richting hogeschool of universiteit.

VIJFDE EN ZESDE JAAR 

In het complementair gedeelte van de studierichting economie-moderne talen wakkeren we de ondernemerszin van onze leerlingen aan via de optie minionderneming in het vijfde jaar en een extra pakket economie in het zesde jaar. Zijn talen meer je talent? Dan kies je voor de optie Spaans.  

Ook in de studierichtingen Grieks-Latijn en Latijn-moderne talen kunnen de leerlingen Spaans volgen als keuzevak. De andere optie is het vak sociale psychologie. In de studierichting moderne talen is Spaans een verplicht vak. Deze leerlingen hebben als keuzevakken sociale psychologie of Griekse literatuur en cultuur. 

In de studierichtingen economie-wiskunde en Grieks-wiskunde kunnen de leerlingen kiezen tussen extra wiskunde of extra biologie als voorbereiding op de richting die zij in het vervolgonderwijs willen aanvatten.   

Hieronder vind je per afstudeerrichting de lessentabellen, hier een volledig overzicht van de lessentabellen van de derde graad en het doorstroomschema

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x