Participatie

SAMEN school maken. Dat vinden wij belangrijk bij GO! KLA. Daarom betrekken we leerlingen, ouders, leerkrachten en andere partners bij onze werking. Inspraak en participatie zijn de fundamenten van een bloeiende en gezonde schoolcultuur.


Schoolraad

We informeren de schoolraad maximaal en zij geven ons advies over alle aspecten van onze schoolwerking. Dit team bestaat uit enthousiaste leden en betrokken leerlingen. In het schoolreglement vind je de leden terug.

Leerlingenraad

Welkom bij de leerlingenraad! Hier houden we geen stoffige vergaderingen, maar zit er een groep enthousiaste leerlingen samen die plannen smeden om de school te pimpen. Of het nu gaat om nieuwe chillzones, middagactiviteiten,  spannende themadagen of een kritische blik op onze schoolwerking, … De leerlingenraad staat paraat! Zo geven we onze leerlingen bij GO! KLA een plaats waar hun stem écht telt.

Interesse? Neem contact op via onthaal@kla.be

Oudervereniging OKLA

De oudervereniging OKLA is de stuwende kracht achter vele toffe en ondersteunende schoolactiviteiten. Van het nieuwe speelplaatsmeubilair tot de jaarlijkse Rocklala-fuif: wij zijn de helpende handen die alles vlot laten draaien. We zitten driemaandelijks samen om al dit leuks te bespreken. Heb je als ouder zelf zin om achter de schermen van onze school een toffe gemeenschap te vormen en de handen uit de mouwen te steken? Sluit je aan bij OKLA!

Interesse? Neem contact op via okla@kla.be 

Vriendenkring LYKONA

Bij vriendenkring Lykona zetten we alles op alles voor onze school, met financiële steun en een flinke dosis positieve energie. Hoe? Wij beheren het boekenfonds, zodat leerlingen (en ouders) zich geen zorgen hoeven te maken over hand- en werkboeken of schoolmaterialen. Daarnaast organiseren we toffe events zoals de oud-leerlingenavond en het epische zesdejaarsfeest.

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x