top of page

Sport Na School

Onze school profileert zich ook als een sportieve school. Onze leerlingen krijgen de kans om een sportpas aan te kopen waarmee ze na de lesuren kunnen gaan sporten.

Ben jij zo'n sportieveling die graag vanalles wat doet? Is een aansluiting bij een club voorlopig te bindend, te eenzijdig, te duur, ... ? Dan is de SNS-pas op je lijf geschreven! Een SNS-er sport immers vrijblijvend, à la carte en bijna voor niets! Praat erover met je leerkrachten Lichamelijke Opvoeding. Ze geven je graag informatie en schrijven je probleemloos in.

Met de unieke SNS-pas kan je deelnemen aan een heleboel toffe na-schoolse activiteiten. Elke dag is er aansluitend op de schooluren iets te doen!


Geen huiswerk vandaag? Surf naar de website van de Stichting Vlaamse Schoolsport.

Het SNS project


Onder het toeziend oog van de "Stichting Vlaamse Schoolsport" en het "Bloso" en met ondersteuning van de stad, gemeenten en de provincie, maken we het mogelijk om binnen een welbepaalde regio samenwerkingsverbanden op te starten tussen de gemeentelijke sportdiensten, sportclubs en het onderwijs.

 


En dit met één doel : de jongeren stimuleren tot bewegen, ze stimuleren tot een langdurig sportengagement.

Met dit pasje kunnen ook de leerlingen van het GO! Koninklijk Lyceum Antwerpen na de schooluren deelnemen aan de sportactiviteiten die in het SNS-project zijn opgenomen. De aangeboden sporten zijn specifiek per regio. Wil je de sporten van jouw regio ontdekken, surf dan naar http://www.sportnaschool.be/sporten-in-jouw-buurt. Op de website vind je eveneens een uurrooster per regio. Alle activiteiten worden begeleid door een gediplomeerd lesgever.

Visie, actie en passie worden gebundeld in het SNS-project en dat leidt tot tevreden leerlingen die het plezier van het sporten ontdekken of herontdekken.
Voor een heel schooljaar met 30 weken sportplezier met SNS betaal je slechts 55 euro of 35 euro wanneer je kiest voor 15 weken.

Momenteel kunnen we heel wat sportactiviteiten aanbieden, waaronder: fitness, zumba, hiphop, breakdance, free running, inlineskaten, bmx-racen, wielrennen, ijshockey, zaalvoetbal, squash, kickboxing, boxing physics, indoor cycling, pilates, yoga en Vinyasa yoga, zwemmen, baseball, capoeira, bodypump, BBB, aikido, abdo, bokwa, conditioning fitclass, klimmen, omnisporten, showdance, step en voetbal.

Regelmatig promoten we via dit SNS-project nieuwe sporten. Zo hebben we al vroeger speedminton en bossaball in ons programma opgenomen. Urban golf is weer een nieuw initiatief dat onze leerlingen kunnen beoefenen. Vernieuwen is vooruitgaan en toekomstgericht werken, dát doen we met het project Sport Na School.

Inschrijven


Om online in te schrijven, surf je naar http://www.sportnaschool.be. Daar klik je op je provincie en regio naar keuze. Vervolgens vind je in het linkermenu de optie "Online inschrijven".

Belangrijk!
• zonder pasfoto is je SNS-pasje niet geldig
• neem steeds je SNS-pas en bijhorende stempelkaart, een handdoek en drinken mee naar de fitnesscentra
• vraag steeds een stempel aan de lesgever of verantwoordelijke van het centrum
• draag sportieve kledij en aangepaste schoenen (geen zwarte zolen)
• respecteer het materiaal en de accommodatie en wees sportief
• fitness en muurklimmen kunnen alleen voor leerlingen vanaf 16 jaar
• alle groepslessen in de fitnesscentra en alle andere SNS-acties in de verschillende scholen en zwembaden zijn voor iedereen die een SNS-pas mét pasfoto heeft
• bij start to run, zaalvoetbal, belly dance, rope skipping, basketbal , wielrennen, BMX-racen en skaten is iedereen welkom
• Indien je later les hebt, kan je ook later aansluiten bij de activiteiten van SNS. Vooral voor fitness en de activiteiten in het Wielercentrum te Wilrijk is dit geen probleem.
• Met een SNS-pas ben je niet beperkt tot je eigen regio. Je kan overal terecht!

Meer inlichtingen


Via de contactpagina van SNS: SNS Stad Antwerpen,

bij michael.callaert@sportnaschool.be,

bij debby.callaert@sportnaschool.be 

of op school bij de leerkrachten LO!

Bezoek ook de sites van onze “partners”


Stichting Vlaamse Schoolsport
Bloso
Sportdienst van de stad Antwerpen
Provincie Antwerpen

bottom of page