top of page
Zoeken
  • Sarah Kefi

Pannenkoekenverkoop!!

Beste familie, vrienden, leerlingen, leerkrachten en iedereen die ons zesde jaar wil steunen,

De zesdejaars van het Koninklijk Lyceum Antwerpen hebben uw hulp nodig! Zoals elk jaar organiseren we weer verschillende activiteiten (schoolfeest, schoolbal,...) om ons afstuderen te vieren. Helaas zitten we nu in een lastige periode, wat het moeilijk maakt om deze activiteiten te financieren. Daarom kwamen we op het idee om een pannenkoekenverkoop te houden. Hmmm, lekker zo'n verse pannenkoeken! We zullen ze verkopen in pakketten van 12 pannenkoeken (1kg) voor €8 per pak. Heb je zin in lekkere, vers gemaakte pannenkoeken om de afloop van de examens, het begin van de vakantie of het zicht op de feestdagen te vieren? Plaats dan zeker een bestelling door op onderstaande link te klikken en het formulier in te vullen.

https://forms.gle/Y8rQJ8FLpJtZTYM5A

De bestellingen kunnen worden opgehaald op 18/12 (dag van het rapport) tussen 10h en 17h, in de Hertoginstraat 17, 2018 Antwerpen.

We verwachten dat u het correcte bedrag stort op volgend rekeningnummer: BE73 0682 3286 1560 met vermelding: "pannenkoeken" en naam en voornaam. De pannenkoeken worden pas meegegeven wanneer de storting is ontvangen. GEEN BETALING = GEEN PANNENKOEKEN45 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page